EMA d.o.o. je poduzeće sa 40 godina iskustva u rješavanju problema mikroklime zatvorenih i otvorenih prostora, od stanova, ureda, muzeja i arhiva, do bazena, ugostiteljskih objekata, industrijskih pogona i poljoprivrednih objekata.

Naš cilj je imati zadovoljne kupce uređaja naših principala, koji su dokazano u samom svjetskom vrhu po kvaliteti, tehnološkoj inovativnosti i energetskoj učinkovitosti, ali i ostvariti dugoročnu, poštenu i korektnu suradnju s našim partnerima: projektantima, izvođačima i investitorima.

Dugogodišnje zastupanje najpoznatijih svjetskih proizvođača uređaja za ovlaživanje, odvlaživanje, ionizaciju i pročišćavanje, te adijabatsko hlađenje zraka (hlađenje otvorenih prostora i terasa, te hlađenje zraka u klima komorama), rezultiralo je brojnim referencama u Hrvatskoj i zemljama regije.

Proizvođači koje zastupamo:

● Bioclimatic, Njemačka
● Brune, Njemačka
● Calorex (Dantherm Ltd.), Engleska
● Condair, Švicarska
● Cuoghi, Italija
● Lifetech, Češka
● Meaco, Engleska
● Microwell, Slovačka
● Normist, Turska
● Tecnocooling, Italija

Praćenjem najnovijih tehnoloških dostignuća EMA kontinuirano obogaćuje svoju ponudu visokokvalitetnim, inovativnim uređajima za unaprijeđenje poslovanja, te postizanje komforne i zdrave mikroklime.

Posebnu podršku pružamo projektantima i instalaterima.

Veselimo se svakom vašem upitu i budućoj suradnji.