Jedinstven stropni bazenski odvlaživač zraka u split izvedbi.
Microwell DRY Siren, vrlo tihog rada, s ugrađenim zvučnikom i LED rasvjetom.

Problem kondenzacije
Ukoliko se na nju ne obrati pozornost, može postati najveći problem zatvorenih bazena i toplica.
Nastaje kada voda isparavajući s površine bazena podiže vlagu zraka te dovodi do stvaranja plijesni ili čak oštećenja same građevine. U prošlosti borba protiv kondenzacije svodila se na izbacivanje vlažnog ali već zagrijanog zraka iz prostora te ubacivanje svježeg i suhog zraka kojeg je trebalo prethodno zagrijati, što je za sobom povlačilo visoke troškove eksploatacije. Danas je znanost o kontroli vlažnosti na daleko višem nivou, te se problem rješava odvlaživanjem bazena.

Rješenje: odvlaživanje bazena
Microwell bazenski odvlaživači zraka minimaliziraju potrebu za skupim izbacivanjem zraka.
Radeći na principu toplinske pumpe, ovi visokokvalitetni uređaji recirkuliraju bazenski zrak, te odvajaju sadržaj vlage vraćajući topao i suh zrak natrag u prostor.

Bazenski sušač zraka Microwell DRY Siren osigurava potpunu kontrolu vlažnosti zraka u bazenskom prostoru, pritom detektirajući i prikazujući nivo relativne vlage zraka.

Jedinstven i inteligentan bazenski sušač zraka Microwell DRY Siren
Microwell DRY Siren je prvi stropni odvlaživač zraka na svijetu, koji objedinjuje 4 uređaja u 1. To inteligentno, vizualno zanimljivo i neupadljivo rješenje kombinacija je iznimne funkcionalnosti, visoke kvalitete, zadovoljenja najviših standarda i želja korisnika.
Odvlažujući zrak direktno na izvoru Microwell DRY Siren donosi revoluciju u proces odvlaživanja zraka u bazenskim prostorima.

Iznimno tihog rada i bez vibracija zahvaljujući Split izvedbi
Microwell DRY Siren je bazenski odvlaživač zraka u Split izvedbi, što omogućuje iznimno tih rad unutarnje, stropne jedinice, koja se nalazi iznad bazena.

Visokoučinkoviti DC ventilator
Uređaj koristi visokoučinkoviti DC ventilator.

4 PROIZVODA U 1

Pomičući granice mogućeg DRY Siren predstavlja fukcionalnost koja nadmašuje postojeće standarde. DRY Siren je visokoučinkovit odvlaživač zraka opremljen zvučnikom i LED osvjetljenjem. Njegova funkcija je i zaštita, detekcija i prikaz nivoa relativne vlage zraka u stvarnom vremenu.

1. ODVLAŽIVAČ ZRAKA
Microwell DRY Siren je jedinstven sušač zraka, dizajniran da zadovolji najviše standarde i želje korisnika. Kao prvi okrugli stropni odvlaživač DRY Siren je osmišljen i konstruiran kao split sistem, s odvojenim kompresorom, osiguravajući usis i povrat zraka u svim smjerovima pod 360°.

2. MIKROKLIMATSKA ZAŠTITA
Microwell DRY Siren prati i prikazuje nivo relativne vlage zraka u prostoru i pomoću Microwellove patentirane microLIGHT+ tehnologije prenosi dobivenu vrijednost preko multi-LED svjetlosnog sistema koji se nalazi u sredini, s donje strane uređaja.

3. BLUETOOTH ZVUČNIK
Još jedan važan dio funkcionalnosti sušača zraka DRY Siren je ugrađen Bluetooth zvučnik snage 80W. Jednostavno uparivanje s bilo kojim Bluetooth uređajem omogućuje reprodukciju snimljene glazbe, radio programa ili podcasta, stvarajući potpun multimedijalni doživljaj.

4. LED OSVJETLJENJE
Ugrađen 50W LED rasvjetni sustav ima mogućnost podešavanja jačine svjetla i temperature boje kako bi se prilagodio željama i zahtjevima korisnika.

Smješten među zvijezdama
Postavljen na stropu Microwell DRY Siren uvlači vlažan zrak direktno iznad izvora isparavanja odnosno bazena.

Globalno pristupačan nadzor nad uređajem 24/7
Microwell DRY Siren se povezuje na internet pomoću WIFI veze. To omogućuje korisniku da putem interneta bude u kontaktu sa svojim odvlaživačem DRY Siren s bilo kojeg mjesta na Zemlji i to 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu. Globalna pokrivenost osigurava 99,9% dostupnosti uređaja gdje se koristi aplikacija i sustav. Čak i boraveći daleko izvan vašeg doma ili objekta možete vidjeti stanje temperature i relativne vlage zraka na Vašem bazenu. Također možete očitati i status uređaja, odnosno  da li vaš odvlaživač DRY Siren radi, odvlažuje zrak ili je u stanju pripravnosti (stand-by).

microSAFETY+
microSAFETY+ je sustav nadzora koji je standardno ugrađen u svaki Microwell DRY Siren sušač zraka. Sustav konstantno nadzire svaki DRY Siren uređaj, te u slučaju pojave tehničkog problema ili moguće neispravnosti stvara detaljno izvješće sa tehničkim podacima i šalje automatski u Microwell. Microwell tada ima mogućnost obavijestiti i savjetovati distributera ili instalatera da poduzme potrebne mjere kako bi se problem uklonio i izbjegla potencijalna oštećenja.
microSAFETY+ učinkovito štiti vašu imovinu 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.
Prijenos podataka je siguran i šifriran.

Potpuna kontrola
DRY Siren mobilna aplikacija omogućuje vam da aktivno preuzmete kontrolu nad postupkom odvlaživanja, LED osvjetljenjem, Bluetooth zvučnikom, microLIGHT+ i samodijagnostikom uređaja. S bilo kojeg mjesta u svijetu, u bilo kojem trenutku, možete pratiti trenutni status uređaja, relativnu vlažnost i temperaturu zraka.

KATEGORIJA PROIZVODA

UREĐAJI ZA BAZENE > PROSTORNI ODVLAŽIVAČI


Tablet uključen u isporuku
U isporuku odvlaživača zraka Microwell DRY Siren je uključen i tablet s Android sustavom.

2 modela: DRY Siren Mono i Due
Microwell DRY Siren isporučuje se u 2 izvedbe: Mono i Due:

DRY Siren Mono sastoji se od jedne stropne jedinice dizajnirane za odvlaživanje bazena maksimalne veličine do 60 m2. Kompresorska jedinica je smješta u strojarnicu ili tehničku sobu, dok se stropna jedinica postavlja direktno iznad bazena. Cijeli set, tj. stropna i kompresorska jedinica, povezuju se bakrenim cijevima punjenim rashladnim plinom (koji nisu dio sistema niti isporuke).

DRY Siren Due je dizajniran za odvlaživanje bazena maksimalne veličine do 120 m2. Uključuje 2 stropne jedinice, obje spojene na kompresor bakrenim cijevima punjenim rashladnim plinom (koji nisu dio sistema niti isporuke). Postavljanje kompresora u strojarnicu ili tehničku sobu osigurava potpuno bešuman rad uređaja u prostoriji s bazenom,

Pouzdanost odvlaživača zraka Microwell
Svaki odvlaživač zraka Microwell se prije isporuke ispituje u tvornici, kako bi u potpunosti zadovoljavao sve deklarirane vrijednosti.

Financiranje iz europskih fondova
Microwell uređaji proizvode se u EU i idealni su za financiranje iz europskih fondova

  • Uspješno poslujemo preko 35 godina

  • Zastupamo najbolje svjetske proizvođače u našoj djelatnosti

  • Poslovanje nam se bazira na kvaliteti, inovativnosti i energetskoj učinkovitosti

  • Osiguravamo podršku projektantima

  • Osiguravamo podršku prije, za vrijeme i nakon prodaje

  • Osiguravamo servis i originalne rezervne dijelove za naše uređaje

  • Surađujemo sa brojnim kooperantima u Hrvatskoj i regiji

EU proizvod s jamstvom od 3 godine
Microwell DRY Siren je proizvod slovačke tvrtke Microwell s jamstvom od 3 godine.
Svi odvlaživači zraka Microwell proizvode se u tvornici u Slovačkoj.

Pomoć pri projektiranju
Radite li na nekom projektu, Microwell u suradnji s EMA d.o.o. pomoći će vam u integriranju odvlaživača zraka Microwell DRY Siren u vaš projekt.

Pogledajte neke od brojnih zadovoljnih korisnika u Hrvatskoj i regiji na referentnoj listi.

.